Woning onderkelderen

We willen allemaal meer ruimte, maar grond is vaak erg duur. Een kelder onder uw huis laten aanbrengen biedt een fantastische uitkomst. Een groot voordeel van uw woning onderkelderen is de extra oppervlakte die u hiermee creëert, 

Specialistisch werk

Steeds vaker wordt gekozen voor het aanleggen van een kelder of souterrain onder de woning. De nieuwe kelder of souterrain fungeert tevens als nieuwe fundering. Het onderkelderen van een woning is specialistisch werk. Er moeten vaak extra voorzieningen in de woning aangebracht worden om het realiseren van de kelderbak mogelijk te maken. Denk hierbij aan het heien van houten of stalen damwanden, staalconstructies, tafelconstructies en stempelconstructies. Ook het betonwerk zelf vraagt bij het realiseren van een kelder vaak extra aandacht. Funderingstechnieken de Coogh beschikt over het benodigde materiaal om deze werkzaamheden uit te voeren. Al ons materieel is afgestemd op het werken in kleine ruimtes. Het maken van maatoplossingen is dan ook meer regel dan uitzondering. Tevens beschikken wij over de kennis om samen met een opdrachtgever en constructeur tot een optimale uitvoeringswijze te komen.

kelder bouwen onder bestaande woning

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, onderkelderen en vijzelen. Geen klus is ons te groot, of te klein. Wij hebben altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

Woning Onderkelderen

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com