Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

frogbite

Funderingsherstel en onderkelderen Oosterpark 35 Amsterdam

donderdag, juli 5th, 2018

De Amsterdamse woningen zijn op dit moment heel waardevol en ruimte in Amsterdam is schaars. Het is daarom ook een logische keuze om te investeren in de kwaliteit van de woning zelf en waar mogelijk verder uit te breiden. Het adres op Oosterpark 35 in Amsterdam is hier een goed voorbeeld van. Heibedrijf de Coogh voert hier compleet funderingsherstel uit + de aanleg van een prachtige kelder. Compacte stad bouw is op dit moment de manier voor gemeenten om meer mensen / bedrijven binnen de ring te houden. Heibedrijf de Coogh groeit en innoveert ook mee in deze ontwikkeling!

funderingsherstel-amsterdam-oosterpark kelder-aanleggen-amsterdam-oosterpark

 

Bent u op zoek naar een ervaren heibedrijf in of rondom Amsterdam? Bij funderingstechnieken de Coogh bent u dan op het juiste adres! Het aanleggen van kelders, funderingsherstel en inpandig heiwerk behoren tot onze vele mogelijkheden. Neem gerust met ons contact op voor meer informatie: http://www.decoogh.com/contact/

Funderingsherstel Gedempte Gracht 15 Zaandam

donderdag, juli 5th, 2018

Op dé winkelstraat van Zaandam zijn wij op dit moment bezig met het complete funderingsherstel van nummer 15 gelegen naast de voormalige ( voor Zaankanters bekende ) Eric’s Automatiek. Woningen en bedrijfspanden in de Zaanstreek gebouwd vóór 1950 ondervinden vaak funderingsproblemen, zo ook de panden op de Gedempte Gracht in Zaandam. Inmiddels heeft heibedrijf de Coogh al diverse panden in deze winkelstraat voorzien van een nieuwe fundering.

funderingsherstel-zaandam-gedempte-gracht

Voor meer informatie over funderingsherstel en heiwerk kunt u de volgende pagina’s bezoeken. http://www.decoogh.com/funderingsherstel/en http://www.decoogh.com/trillingsarm-heien/

Voor contact informatie verwijzen wij u graag naar onze contact pagina: http://www.decoogh.com/contact/

Funderingsherstel Westzanerdijk

woensdag, oktober 18th, 2017

Funderingsherstel op de Westzanerdijk in Zaandam. Funderingstechnieken De Coogh ..

funderingsherstel fundering-herstellen
krommenie-limburg-stirumstraat-funderingsherstel krommenie-funderingsherstel-onderkelderen

Onderkelderen Tesselschadestraat Amsterdam

maandag, augustus 7th, 2017

Funderingstechnieken De Coogh plaatst  op de Tesselschadestraat 15 in Amsterdam een kelder onder een bestaande woning en voert meteen compleet funderingsherstel uit. Funderingstechnieken De Coogh bv is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel en kelderbouw in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel en het plaatsen van kelders onder bestaande, vaak historische, panden.

funderingsherstel-amsterdam-kelderbouw funderingsherstel-kelderbouw-amsterdam
kelderbouw-amsterdam-funderingsherstel amsterdam-funderingsherstel-onderkelderen

Funderingsherstel Ternatestraat Amsterdam

dinsdag, augustus 1st, 2017

Op de Ternatestraat 41-45 in Amsterdam voert Funderingstechnieken De Coogh compleet funderingsherstel uit. Funderingstechnieken De Coogh bv is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel.

funderingsherstel-ternatestraat-amsterdam  amsterdam-funderingsherstel-ternatestraat