Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

Funderingsherstel Wandelweg 24 Wormerveer

dinsdag, september 18th, 2018

Heibedrijf de Coogh is al ruim 30 jaar actief in de Zaanstreek. Zo ook nu op de Wandelweg in Wormerveer. Hier zijn we gestart met een compleet funderingsherstel van nummer 24. Een prachtige woning met een rijke historie. De Wandelweg is nu een hele drukke doorgaande weg richting Alkmaar maar in het verleden was de Wandelweg een straat waar de elite van de Zaanstreek woonde en woont. Funderingstechnieken de Coogh draagt ook hier weer een steen bij betreft het behoudt van ons Zaanse erfgoed. Vanwege het zware verkeer wat nu door de wandelweg raast hebben de meeste funderingen hier zware klappen van gehad. Het veen trilt namelijk door en in combinatie met het zakken van het grondwaterpeil zien we dat de palen van 100 jaar geleden hier niet tegen bestand zijn. Funderingsherstel is een delicate tak van sport binnen de bouw, maar de opdrachtgevers van dit project kunnen met een gerust hart uitkijken naar het eindresultaat! Ze hebben immers te maken met dé funderingsspecialist uit de regio!

Funderingsherstel-Wandelweg-24-Wormerveer
Voor meer informatie over diverse vormen van funderingsherstel en heiwerk, neem gerust contact met ons op!

Funderingsherstel Kopermolenstraat 30 t/m 36 Zaandam

dinsdag, september 18th, 2018

In de welbekende Zaanse Rosmolenbuurt is funderingstechnieken de Coogh gestart met funderingsherstel van de nummers 30 t/m 36. De Kopermolenstraat in Zaandam is voor een gedeelte nog in ere gelaten. Ongeveer 90% van de totale buurt is gesaneerd en zijn er vervolgens nieuwe woningen geplaatst. Deze woningen blijven echter staan en geven nog een blik terug in de tijd. Een tijd waar de oevers van de Zaan vol stonden met fabrieken en waar de arbeiders na het gedane werk terug keerden naar hun woning in de Rosmolenbuurt. Deze klassieke woningen rusten straks weer op een solide fundering van Funderingstechnieken de Coogh!

Funderingsherstel-Kopermolenstraat-zaandam

Voor meer informatie over funderingsherstel binnen de Zaanstreek, neem gerust contact met ons op!
http://www.decoogh.com/contact/

Funderingsherstel Kruisstraat 14 + 16 Krommenie

dinsdag, september 18th, 2018

Een mooi project in het oudere gedeelte van Krommenie. Compleet funderingsherstel op de Kruisstraat 14 en 16. Funderingstechnieken de Coogh komt vaak in het nieuws betreft grootschalige bijzondere projecten. Dat neemt niet weg dat wij juist voor de particulieren of voor VVE’s funderingsherstel uitvoeren. De Kruisstraat is hier een goed voorbeeld van. Heibedrijf de Coogh is inmiddels een begrip in de Zaanstreek en Amsterdam. Krommenie is daarom voor ons zeer bekend terrein. Complete woonwijken in Krommenie gebouwd vóór 1950 zijn al door ons aangepakt. Onze opdrachtgevers van de Kruisstraat kunnen met een gerust hart uitkijken naar een solide nieuwe fundering!

funderingsherstel-kruisstraat-krommenie

Voor meer informatie over funderingsherstel, neem gerust contact met ons op!

Aanleg nieuwe fundering Kalf 86 Zaandam

dinsdag, september 18th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh draagt wederom een steen bij betreft het funderen van Zaans cultureel erfgoed. Op het Kalf nr 86 staat een rijksmonument uit 1680. De tand des tijds heeft zijn invloed gehad op het pand. Maar onder leiding van restauratie-meester Bart Nieuwenhuijs en funderingstechnieken de Coogh wordt de woning weer in de oude originele staat opgeleverd. Rustend op een solide fundering van de Coogh uiteraard!

funderingsherstel-kalf-zaandam-decoogh.com fundering-herstellen-zaandam-kalf

Funderingstechnieken de Coogh is de specialist als het aankomt op funderingsherstel en het maken van funderingen op moeilijk bereikbare plekken. De Zaanstreek is een gebied met een veenbodem. De woningen gebouwd voor het jaartal 1950 staan veelal op te korte palen, en door inklinking van het veen zijn de oude houten palen onderhevig geweest aan de palenpest.

Neem gerust contact met ons op als uw woning verzakkingsverschijnselen vertoond. Onze specialisten staan u van harte te woord en brengen gedegen advies uit.

Funderingsherstel en onderkelderen Oosterpark 35 Amsterdam

donderdag, juli 5th, 2018

De Amsterdamse woningen zijn op dit moment heel waardevol en ruimte in Amsterdam is schaars. Het is daarom ook een logische keuze om te investeren in de kwaliteit van de woning zelf en waar mogelijk verder uit te breiden. Het adres op Oosterpark 35 in Amsterdam is hier een goed voorbeeld van. Heibedrijf de Coogh voert hier compleet funderingsherstel uit + de aanleg van een prachtige kelder. Compacte stad bouw is op dit moment de manier voor gemeenten om meer mensen / bedrijven binnen de ring te houden. Heibedrijf de Coogh groeit en innoveert ook mee in deze ontwikkeling!

funderingsherstel-amsterdam-oosterpark kelder-aanleggen-amsterdam-oosterpark

 

Bent u op zoek naar een ervaren heibedrijf in of rondom Amsterdam? Bij funderingstechnieken de Coogh bent u dan op het juiste adres! Het aanleggen van kelders, funderingsherstel en inpandig heiwerk behoren tot onze vele mogelijkheden. Neem gerust met ons contact op voor meer informatie: http://www.decoogh.com/contact/