Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com

Nieuwe fundering icm ondergrondse parkeergarage

zaterdag, september 7th, 2019

In samen werking met Akor realiseren wij een nieuwe fundering in combinatie met een ondergrondse parkeergarage van 1300 m2. Blijf op de hoogte van dit geweldige project er volgen meer afleveringen.

Aflevering 1

 

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8


 

Aanleg nieuwe fundering Kalf 86 Zaandam

dinsdag, september 18th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh draagt wederom een steen bij betreft het funderen van Zaans cultureel erfgoed. Op het Kalf nr 86 staat een rijksmonument uit 1680. De tand des tijds heeft zijn invloed gehad op het pand. Maar onder leiding van restauratie-meester Bart Nieuwenhuijs en funderingstechnieken de Coogh wordt de woning weer in de oude originele staat opgeleverd. Rustend op een solide fundering van de Coogh uiteraard!

funderingsherstel-kalf-zaandam-decoogh.com fundering-herstellen-zaandam-kalf

Funderingstechnieken de Coogh is de specialist als het aankomt op funderingsherstel en het maken van funderingen op moeilijk bereikbare plekken. De Zaanstreek is een gebied met een veenbodem. De woningen gebouwd voor het jaartal 1950 staan veelal op te korte palen, en door inklinking van het veen zijn de oude houten palen onderhevig geweest aan de palenpest.

Neem gerust contact met ons op als uw woning verzakkingsverschijnselen vertoond. Onze specialisten staan u van harte te woord en brengen gedegen advies uit.

Heiwerk Amsterdam Nieuw supportershome Ajax

donderdag, juli 5th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh heeft zojuist een prachtig project afgerond! Te weten, het mogen funderen van het nieuwe supportershome van Ajax! Drie jaar geleden werd het supportershome van Ajax verwoest door een grote brand, maar nu verrijst er een prachtig nieuw home in de parkeergarage van de Johan Cruijf Arena, tussen vak H en M. Deze nieuwe locatie biedt plek voor maximaal 900 Ajax supporters. Het supportershome rust nu solide op de stalen buispalen van heibedrijf de Coogh. Uiteraard zijn wij hier erg trots op!

supportershome-ajax-heiwerkzaamheden heien-amsterdam-arena-supportershome
heiwerk-supportershome-ajax-arena- johan-cruyff-arena-heiwerken

 

Heibedrijf de Coogh, voor grote en kleine heiwerken. Zoals u kunt zien is heien met een beperkte werkhoogte voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op als het heiwerk of funderingsherstel betreft. Onze projectmanagers staan u van harte te woord!

Funderingsherstel Amsterdam Hotel Prins Hendrik

donderdag, juli 5th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh is op dit moment hard bezig met compleet funderingsherstel van Hotel Prins Hendrik op de Prins Hendrikkade te Amsterdam. Het hotel wat dateert uit begin 16de eeuw is niet weg te denken uit het centrum van Amsterdam. De Coogh voorziet het complete pand weer van een nieuwe fundering terwijl het hotel nog gewoon open blijft voor zijn gasten. Een bijzonder project waar heibedrijf de Coogh de overlast tot een minimum weet te beperken.

funderingsherstel amsterdam hotel prins hendrik fundering-herstellen-amsterdam-hotel-prins-hendrik

 

Funderingstechnieken de Coogh voert funderingsherstel uit op alle denkbare schaalniveaus, dus ook voor de particulier waar funderingsherstel noodzakelijk blijkt te zijn. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld prijzen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Funderingsherstel Pastorie Spaarndammerbuurt Amsterdam

woensdag, juli 13th, 2016

Funderingsherstel van de oude pastorie in de Spaarndammerbuurt Amsterdam! Funderingstechnieken De Coogh BV is trots om dit bijzondere project te mogen uitvoeren. Funderingstechnieken De Coogh is in staat om met behulp van eigen materieel in vrijwel iedere situatie funderingsherstel toe te kunnen passen. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen.

spaarndammerbuurt funderingsherstel amsterdam funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
spaarndammerbuurt amsterdam fundering herstellen 

 

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.