Funderingsherstel

Naast het heien, vijzelen en aanbrengen van stalen damwanden, biedt De Coogh ook compleet funderingsherstel aan. Dit betekent een volledig traject van ontwerpen, berekenen en plaatsen van de nieuwe fundering, tot het aanbrengen van de zandcement dekvloer waarin bijvoorbeeld de leidingen voor uw vloerverwarming al gelegd kunnen worden. Funderingstechnieken de Coogh bv verzorgt het gehele funderingsherstel traject, van advies tot eindoplevering!

Oorzaken funderingsproblemen

Met name woningen die voor 1950 zijn gebouwd staan vaak op korte en dunne houten heipalen, of hebben helemaal geen palen onder de draagmuren. Er zijn vele oorzaken waardoor huizen kunnen gaan zakken, namelijk door ongelijkmatige gewichtsverdeling of teveel gewicht, zandophopingen, wisselende grondwaterstanden, bacteriën, schimmels, verkeer en ga zo maar door. Ook is het zo dat alle woningen tegenwoordig zwaarder worden belast door keukens, badkamers, betonvloeren, zware inbouwapparatuur etc. In een persoonlijk gesprek met de woning eigenaar worden de wensen en eisen van de eigenaar op het gebied van funderingsherstel besproken.

funderingsherstel

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

Funderingsherstel

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com