Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

Nieuwe fundering icm ondergrondse parkeergarage

zaterdag, september 7th, 2019

In samen werking met Akor realiseren wij een nieuwe fundering in combinatie met een ondergrondse parkeergarage van 1300 m2. Blijf op de hoogte van dit geweldige project er volgen meer afleveringen.

Aflevering 1

 

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Funderingsherstel, aanbouw en palen voor schuur in de tuin

vrijdag, juli 19th, 2019

Compleet funderingsherstel, aanbouw en palen voor schuur in de tuin.

Funderingsherstel Ferdinand Bolstraat 11 Amsterdam

vrijdag, juli 19th, 2019

Funderingsherstel en maken van een kelder op de Ferdinand Bolstraat 11 in Amsterdam.

 

Funderingsherstel Weverstraat 45 -47 Wormerveer

zaterdag, januari 26th, 2019

Compleet funderingsherstel en opvijzelen van 2 twee woningen uit 1910 in het oude historische deel van Wormerveer. Beide woningen bestaan nog uit een compleet houten constructie, vandaar dat dit project zo bijzonder is voor ons. Een houten woning weer recht zetten vereist nu eenmaal een heel andere aanpak. Funderingstechnieken de Coogh beschikt over speciale vijzeltechnieken en zeer bekwaam en ervaren personeel die deze technieken kunnen uitvoeren.

Opvijzelen en funderingsherstel Czarinastraat 18 in Zaandam

zaterdag, januari 26th, 2019

In het hartje van Zaandam, te weten in de Russische buurt zijn wij gestart met een prachtig project waar funderingsherstel en het opvijzelen van dit gebouw echt noodzakelijk was en is. Het centrum van Zaandam maakt op dit moment een metamorfose mee. Er worden nieuwe complexen rondom het station gebouwd, en in bestaande oude wijken zoals de Russische buurt vindt ook een complete upgrade plaats. In de Czarinastraat zal dit pand ook voorzien worden van een nieuwe fundering en het totale gebouw zal worden opgevijzeld met als basis een nieuwe solide fundering. Heibedrijf de Coogh beschikt over mini heimachines en hydraulische persen waardoor het gehele proces van funderingsherstel trillingsvrij zal verlopen!