Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com

Nieuwe fundering Gedempte Gracht Zaandam

maandag, februari 14th, 2022

Voor dit winkelpand op de Gedempte Gracht in Zaandam heeft Funderingstechnieken De Coogh een compleet nieuwe fundering gemaakt. De Coogh maakt gebruik van een eigen modern machinepark, zodat tijdens funderingsherstel de geluidsoverlast altijd binnen de geldende geluidsnormen vallen.

180 woningen funderingsherstel Zeeheldenbuurt Wormerveer

maandag, februari 14th, 2022

Maarliefst 180 woningen in de Zeeheldenbuurt in Wormerveer krijgen volledig  funderingsherstel. Funderingstechnieken De Coogh is er trots op dit mooie project te mogen uitvoeren! Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim 35 jaar actief in de heiwereld. In deze tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Vooral in de regio Zaanstad, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide panden, bestaat er een grote behoefte aan onze jarenlange expertise.

 

Aanbrengen stalen buispalen Pannenkoekenhuis De Kraai

woensdag, februari 2nd, 2022

Inpandig aanbrengen van stalen buispalen. Bij inpandige werken als deze is het noodzakelijk trillingen tot een minimum te beperken. Funderingstechnieken De Coogh BV beschikt over inpandige heimachines. Hiermee worden stalen buispalen trillingsarm aangebracht.

 

Funderen/terras Oranje Nassaulaan 10 Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

Op de Oranje Nassaulaan 10 in Amsterdam legt De Coogh een fundering aan ten behoeve van een nieuw terras. Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel in Amsterdam. Vooral in de regio Amsterdam, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide woningen, bestaat er een grote behoefte aan onze expertise.

Funderingsherstel/onderkelderen Valeriusstraat Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

Funderingsherstel en onderkelderen op de Valeriusstraat in Amsterdam. Bij projecten als deze is het noodzakelijk om eventuele trillingen te beperken tot een absoluut minimum om zo schade aan omliggende bebouwing te voorkomen.  Funderingstechnieken de Coogh bepaalt van te voren welke techniek zo min mogelijk trilling veroorzaakt om scheurvorming aan het pand en omliggende bebouwing te voorkomen. De trillingen worden continue gemeten zodat deze binnen de bepaalde norm blijven.