Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com

Funderen/terras Oranje Nassaulaan 10 Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

Op de Oranje Nassaulaan 10 in Amsterdam legt De Coogh een fundering aan ten behoeve van een nieuw terras. Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel in Amsterdam. Vooral in de regio Amsterdam, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide woningen, bestaat er een grote behoefte aan onze expertise.

Funderingsherstel/onderkelderen Valeriusstraat Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

Funderingsherstel en onderkelderen op de Valeriusstraat in Amsterdam. Bij projecten als deze is het noodzakelijk om eventuele trillingen te beperken tot een absoluut minimum om zo schade aan omliggende bebouwing te voorkomen.  Funderingstechnieken de Coogh bepaalt van te voren welke techniek zo min mogelijk trilling veroorzaakt om scheurvorming aan het pand en omliggende bebouwing te voorkomen. De trillingen worden continue gemeten zodat deze binnen de bepaalde norm blijven.

Funderingsherstel/onderkelderen Johannes Verhulststraat Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

Op de Johan Verhulststraat in Amsterdam pleegt De Coogh funderingsherstel aan een typisch Amsterdam pand. Tegelijk met het funderingsherstel leggen wij ook een kelder aan. Funderingstechnieken de Coogh BV in Zaandam is in staat om met behulp van eigen materieel, in vrijwel elke situatie inpandig te werken. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen.

Funderingsherstel Lijnbaansgracht 31, Amsterdam

donderdag, april 8th, 2021

In het historisch centrum van Amsterdam, op de Lijnbaansgracht, pleegt De Coogh funderingsherstel. Funderingstechnieken De Coogh bv is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel.

Funderingsherstel Tuinkade 2-32 in Weesp

donderdag, april 8th, 2021

Op de Tuinkade in Weesp pleegt De Coogh funderingsherstel aan 9 woningen. Door gebruik te maken van technieken om de trillingen en geluid te beperken kunnen de bewoners van de woningen op de 2e verdieping, tijdens de werkzaamheden, hier gewoon blijven wonen.