Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

frogbite

Funderingsherstel Wandelweg 24 Wormerveer

dinsdag, september 18th, 2018

Heibedrijf de Coogh is al ruim 30 jaar actief in de Zaanstreek. Zo ook nu op de Wandelweg in Wormerveer. Hier zijn we gestart met een compleet funderingsherstel van nummer 24. Een prachtige woning met een rijke historie. De Wandelweg is nu een hele drukke doorgaande weg richting Alkmaar maar in het verleden was de Wandelweg een straat waar de elite van de Zaanstreek woonde en woont. Funderingstechnieken de Coogh draagt ook hier weer een steen bij betreft het behoudt van ons Zaanse erfgoed. Vanwege het zware verkeer wat nu door de wandelweg raast hebben de meeste funderingen hier zware klappen van gehad. Het veen trilt namelijk door en in combinatie met het zakken van het grondwaterpeil zien we dat de palen van 100 jaar geleden hier niet tegen bestand zijn. Funderingsherstel is een delicate tak van sport binnen de bouw, maar de opdrachtgevers van dit project kunnen met een gerust hart uitkijken naar het eindresultaat! Ze hebben immers te maken met dé funderingsspecialist uit de regio!

Funderingsherstel-Wandelweg-24-Wormerveer
Voor meer informatie over diverse vormen van funderingsherstel en heiwerk, neem gerust contact met ons op!

Funderingsherstel Kopermolenstraat 30 t/m 36 Zaandam

dinsdag, september 18th, 2018

In de welbekende Zaanse Rosmolenbuurt is funderingstechnieken de Coogh gestart met funderingsherstel van de nummers 30 t/m 36. De Kopermolenstraat in Zaandam is voor een gedeelte nog in ere gelaten. Ongeveer 90% van de totale buurt is gesaneerd en zijn er vervolgens nieuwe woningen geplaatst. Deze woningen blijven echter staan en geven nog een blik terug in de tijd. Een tijd waar de oevers van de Zaan vol stonden met fabrieken en waar de arbeiders na het gedane werk terug keerden naar hun woning in de Rosmolenbuurt. Deze klassieke woningen rusten straks weer op een solide fundering van Funderingstechnieken de Coogh!

Funderingsherstel-Kopermolenstraat-zaandam

Voor meer informatie over funderingsherstel binnen de Zaanstreek, neem gerust contact met ons op!
http://www.decoogh.com/contact/

Funderingsherstel Kruisstraat 14 + 16 Krommenie

dinsdag, september 18th, 2018

Een mooi project in het oudere gedeelte van Krommenie. Compleet funderingsherstel op de Kruisstraat 14 en 16. Funderingstechnieken de Coogh komt vaak in het nieuws betreft grootschalige bijzondere projecten. Dat neemt niet weg dat wij juist voor de particulieren of voor VVE’s funderingsherstel uitvoeren. De Kruisstraat is hier een goed voorbeeld van. Heibedrijf de Coogh is inmiddels een begrip in de Zaanstreek en Amsterdam. Krommenie is daarom voor ons zeer bekend terrein. Complete woonwijken in Krommenie gebouwd vóór 1950 zijn al door ons aangepakt. Onze opdrachtgevers van de Kruisstraat kunnen met een gerust hart uitkijken naar een solide nieuwe fundering!

funderingsherstel-kruisstraat-krommenie

Voor meer informatie over funderingsherstel, neem gerust contact met ons op!

Fundering herstellen Rode Dorp in Weesp

dinsdag, september 18th, 2018

Heibedrijf de Coogh is gestart met funderingsherstel van 26 woningen in het Rode Dorp van Weesp. In opdracht van woningbouwcoöperatie en particulier (gespikkeld bezit) en in samenwerking met bouwpartner van Braam-Minnesma, zal heibedrijf de Coogh zorg dragen voor een solide nieuwe fundering onder deze prachtige woningen. Samenwerking met 3 verschillende partijen vraagt extra aandacht in de uitvoering en planning. Ons team is hier druk mee bezig om het in goede banen te leiden. Een goede samenwerking met bouwpartners is voor ons van groot belang!

Funderingsherstel-Rode-Dorp-in-Weesp funderingsherstel-weesp-rode-dorp

Funderingsherstel is onze specialiteit en wordt trillingsarm uitgevoerd door onze mini heimachines en trillingsvrij door onze hydraulische persen. Neem gerust een kijkje bij onze pagina over ons materiaal: http://www.decoogh.com/materiaal/

Funderingsherstel en Onderkeldering Nieuwendijk 111 Amsterdam

dinsdag, september 18th, 2018

In het hartje van Amsterdam is Funderingstechnieken de Coogh gestart met een mooi project op de Nieuwendijk 111. Het betreft niet alleen funderingsherstel maar ook het onderkelderen van het pand. Extra vierkante meters zijn zeer waardevol geworden in de binnenstad van Amsterdam. Kiezen voor funderingsherstel gaat in Amsterdam nu vaak gepaard met het aanleggen van een kelder. Wij mogen ons inmiddels ook wel specialist noemen op het gebied van kelders aanleggen. De Nieuwendijk is naast de Kalverstraat de bekendste winkelstraat van Amsterdam. Funderingstechnieken de Coogh is een heibedrijf met 30 jaar ervaring in de drukke binnenstad. Wij weten dan ook altijd de overlast tot een minimum te beperken.

kelderbouw-amsterdam-onderkelderen-pand onderkelderen-kelderbouw-amsterdam-nieuwendijk

Voor meer informatie over funderingsherstel en het aanleggen van kelders kunt u de volgende pagina’s bekijken.

http://www.decoogh.com/woning-onderkelderen/

http://www.decoogh.com/funderingsherstel/