Kelder aanleggen

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor het aanleggen van een kelder of souterrain onder de bestaande woning of tuin. De nieuwe kelder of souterrain kan hierbij tevens fungeren als nieuwe fundering.

Specialistisch werk

Het aanleggen van kelders in bestaande panden is specialistisch werk. Er moeten vaak extra voorzieningen in het pand aangebracht worden om het realiseren van de kelderbak mogelijk te maken. Denk hierbij aan het heien van houten of stalen damwanden, staalconstructies, tafelconstructies en stempelconstructies. Ook het betonwerk zelf vraagt bij het realiseren van een kelder extra aandacht.

Funderingstechnieken de Coogh beschikt over het benodigde materiaal om deze werkzaamheden uit te voeren. Al ons materieel is afgestemd op het werken in kleine ruimtes. Het maken van maatoplossingen is dan ook meer regel dan uitzondering. Tevens beschikken wij over de kennis om samen met een opdrachtgever en constructeur tot een optimale uitvoeringswijze te komen.

Onderkelderen - Kelderbouw - Kelder Aanleggen

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein.

Wij hebben altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

kelder aanleggen

Meer weten over het laten aanleggen van een kelder of souterrain onder uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

 

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com