Schroefinjectiepalen

Naast het reeds bekende aanbod van trillingsvrij gedrukte stalen heipalen en trillingsarm geheide stalen buispalen biedt Funderingstechnieken De Coogh vanaf 2016 ook schroefinjectiepalen aan. Met deze uitbereiding van het leveringsprogramma kunnen we voorzien in alle meest gebruikte heisystemen in beperkte ruimtes t.b.v. funderingsherstel.

Schroefinjectiepaal

Een schroefinjectiepaal is een grondverdringende stalen buispaal met een schroefpunt die met groutinjectie wordt ingeboord. Aan de onderkant van de schroefinjectiepaal is deze voorzien van een injectie opening waardoor het grout (cement met water) wordt geïnjecteerd tijdens het boren. Dit grout vermindert tijdens het boren de weerstand van de grond en verhoogt de aanhechting in de grond deze hard geworden is. Tevens beschermt het grout de schroefinjectiepaal tegen corrosie en verhoogt het de sterkte van de paalconstructie. Tijdens het boren in zandlagen wordt het grout gemengd met het zand waardoor de diameter van de paal bepaald wordt door het schroefblad.

Trillingsvrij

Heien brengt trillingen met zich mee. Dit schroefinjectiepaal systeem is uitermate geschikt voor toepassing op heiwerken waar trillingen en geluidshinder niet gewenst zijn en waar groot materieel niet kan komen. Funderingstechnieken de Coogh bepaalt van te voren welke techniek zo min mogelijk trilling veroorzaakt om scheurvorming aan het pand en omliggende bebouwing te voorkomen.

schroefinjectiepalen

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein.

Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com