Verzakte Fundering

Problemen met een verzakte fundering komen erg veel voor. Soms is er alleen sprake van een verzakte fundering, of zorgt daling van het grondwaterpeil voor paalrot of vochtophoping. Er kunnen diverse oorzaken zijn waardoor funderingen kunnen gaan verzakken. Door ongelijkmatige gewichtsverdeling of een teveel gewicht, zandophogingen, wisselende grondwaterstanden, bacteriën en zwaar verkeer. Het herstellen van een verzakte fundering is dan ook specialistisch werk.

Oorzaken verzakte fundering

Vooral huizen van voor 1950 staan veelal op korte en dunne houten heipalen of hebben geen palen onder de draagmuren (zg. op staal gebouwd). Er zijn vele oorzaken waardoor huizen kunnen gaan zakken, namelijk door ongelijkmatige gewichtsverdeling of teveel gewicht, zandophogingen, veranderende grondwaterstanden, bacteries, schimmels, verkeer. Alle huizen worden zwaarder belast door keukens, badkamers, dakkapellen, gipswanden, massief houten vloeren, betonvloeren, vaatwassers, drogers, etc. In een persoonlijk gesprek met iedere eigenaar worden de wensen en eisen van de eigenaar op het gebied van funderingsherstel besproken.

Verzakte Fundering

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com