Paalrot

Vooral huizen van voor 1950 staan veelal op korte en dunne houten heipalen of hebben geen palen onder de draagmuren (zg. op staal gebouwd). Er zijn vele oorzaken waardoor huizen kunnen verzakken, namelijk door een onjuiste gewichtsverdeling of een teveel gewicht of zandophoping. Houten heipalen kunnen door veranderende grondwaterstanden, bacteries en schimmels gaan rotten. Men spreekt dan van paalrot.

Naast bovenstaande oorzaken worden daarnaast huizen tegenwoordig zwaarder belast door keukens, badkamers, dakkapellen, gipswanden, massief houten vloeren, betonvloeren, vaatwassers, drogers, etc. In een persoonlijk gesprek met iedere eigenaar worden de wensen en eisen van de eigenaar op het gebied van funderingsherstelbesproken.

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, het herstellen van paalrot, heien, vijzelen en het plaatsen van kelders. Geen klus is ons te groot, of te klein.

Wij hebben altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

kelder aanleggen

Meer weten over het laten herstellen van paalrot onder uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com