Heien kleine ruimtes

Heien Kleine Ruimtes | Funderingstechnieken de Coogh BV in Zaandam is in staat om met behulp van eigen materieel, in vrijwel elke situatie inpandig te heien. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen. Wij bepalen van te voren welke techniek zo min mogelijk trilling veroorzaakt om scheurvorming aan het pand en omliggende bebouwing te voorkomen. De trillingen worden continue gemeten zodat deze binnen de bepaalde norm blijven. Onze heimachines zijn geschikt voor het trillingarm aanbrengen van stalen buispalen in gebouwen en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Meer weten over funderingherstel en heien in kleine ruimtes? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op, wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Heien in Kleine Ruimtes

De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor zijn wij in staat om bij elke opdrachtgever kwaliteit te garanderen.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com