Vijzelen

Funderingstechnieken de Coogh, al  25 jaar actief op het gebied van woningen vijzelen in Noord Holland. In de volksmond praat men over het “opkrikken” en rechtzetten van een woning waarbij scheefstand is opgetreden. Het vijzelen van een woning is zeer specialistisch werk. Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning, gebeurt door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de woning weer waterpas komt te staan en er geen sprake meer is van scheefstand.

Funderingstechnieken De Coogh bv uit de Zaanstreek is al ruim een kwart eeuw actief in de bouwwereld. In vijfentwintig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in vijzelen, funderingsaanleg en funderingsherstel. Vooral in de regio Zaanstad, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide panden, bestaat er een grote behoefte aan onze expertise.

Funderingstechnieken de Coogh bv beschikt over eigen materieel waardoor veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Meer weten over het vijzelen uw huis of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


 

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com