Stalen Buispalen

Funderingstechnieken de Coogh is al ruim 30 jaar dé specialist als het gaat om funderingen aanleggen m.b.v. stalen buispalen. De Coogh heeft de kennis en techniek in huis om stalen buispalen aan te passen voor iedere gewenst project, groot of klein.

Het principe van heien met stalen buispalen is vrij  eenvoudig. De stalen buispalen zijn hol en hebben een lengte van ongeveer twee meter. De diameters van de stalen buispalen zullen van elkaar verschillen naar gelang de belasting. De stalen buispaal wordt op de juiste diepte de grond in geheid met onze mini heimachines of geperst met hydraulische installaties. De buispalen worden in delen op elkaar gelast, dus om de twee mater wordt het volgende buisdeel vast gelast en heit of perst men de paal verder de grond in.

Zodra de stalen buispalen op diepte staan worden ze vol gestort met beton en zal de laatste twee meter aan de bovenzijde van de stalen buispaal worden voorzien van een stalen frame dat in het beton wordt gedrukt. Er ontstaat zo 2 meter gewapend beton om wisselende grondwaterstanden te kunnen weerstaan.

————————————————————————————————————————————————–


Stap 1. Eerste stalen buiselement met afgelaste voetplaat wordt de grond ingeheid.

Trillingsarm Heien


Stap 2. Buiselementen worden in de tromp vast  gelast en inwendig op diepte geheid.


Stap 3. Zodra de stalen buispaal eenmaal op diepte is geheid, wordt de laatste stalen buis op hoogte afgebrand.


Stap 4. De stalen buispaal wordt gevuld met beton.

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen. Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com