Paalrot Haarlem

Paalrot Haarlem | Vooral huizen in Haarlem van voor 1950 staan veelal op te korte en te dunne houten heipalen of hebben helemaal geen palen onder de belangrijke draagmuren. Er zijn diverse oorzaken waardoor panden kunnen gaan verzakken, onder andere door een verkeerde gewichtsverdeling, of juist een teveel gewicht. Daarbij kunnen houten heipalen door veranderende grondwaterstanden, bacteriën en schimmels gaan rotten. Men spreekt dan van paalrot. Daarnaast worden huizen tegenwoordig zwaarder belast door keukens, badkamers, dakkapellen, gipswanden, massief houten vloeren, betonvloeren, vaatwassers, drogers, etc.

In het voortraject wordt aan de hand van uw wensen, de bouwkundige staat, type huidige fundering en indeling van de woning een funderingsherstelplan op maat ontworpen. De Coogh BV zorgt hierbij ook dat eventueel noodzakelijke vergunningen aangevraagd en ingediend worden, conform de wens van de officiële instanties.

Wilt u weten over het laten herstellen van de fundering onder uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Paalrot Haarlem

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com