De Coogh BV – Midzomer Zingen op de Zaan

Voor velen bekend als Zingen op de Zaan. De organisatie is deze 2015 editie de alliantie aangegaan met het evenement Midzomer Zaan, vandaar de naam Midzomer op de Zaan.

Zaterdag 20 juni gaat het boten spektakel op de Zaan weer helemaal los. Jan IJskes heeft weer de taak om de botenparade in goede banen te leiden.

De boten optocht zal weer de route afleggen van Wormer naar hartje Zaandam. Het publiek op de boten en langs de oevers van de Zaan kan weer genieten van optredens verzorgd door diverse Zaanse koren en Bands. In de Zaanbocht en ter hoogte van de Zaanse Schans zullen de boten tijdelijk stoppen om kortstondige concerten te geven.

De complete parade zal zingend en dansend tussen 14.00 en 15.00  arriveren bij de Chocoladefabriek (verkade) aan de westzijde in Zaandam waar vervolgens een knallend  concert start. Eerst natuurlijk muziek vanaf de boten maar vanaf 16.00 zal het festivalterrein op de kade gevuld worden met diverse bands. Van 16.00 tot 18.00 zijn de optreden gratis op het kleine podium bij te wonen. Voor optredens op het grote podium waaronder die van The Common Linnets geldt kaartverkoop.

Voor meer info over de optredens bij de chocoladefabriek verwijzen wij u naar: http://www.midzomerzaan.nl/

Voor meer informatie over Midzomer op de Zaan, verwijzen wij u naar http://www.midzomerzaan.nl/midzomer-op-de-zaan.html
Deze link geldt ook voor mensen die zich nog willen inschrijven met hun boot / band, er zijn nog een paar plekjes over.

midzomer zingen op de zaan

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com