Kelderbouw Amsterdam

In Amsterdam wordt bij het scheppen van meer leefruimte steeds meer gekozen voor het bouwen van een kelder of souterrain onder de huidige woning. De nieuwe kelder of souterrain kan dan tevens fungeren als nieuwe fundering. Een van de voordelen van het onderkelderen is de extra oppervlakte die u hiermee creëert, zonder dat dat ten koste gaat van bijvoorbeeld uw tuin.

Een kelder bouwen onder een woning of aanbouw in Amsterdam is zeer technisch en specialistisch werk. Maatwerk is hierbij eerder regel dan uitzondering. Regelmatig moeten er extra voorzieningen worden getroffen in en rondom de woning om het realiseren van de toekomstige kelder mogelijk te maken. Denk hierbij aan houten of stalen damwanden, om werken beneden grondwaterstand mogelijk te maken. Ook het betonwerk zelf vraagt bij het realiseren van een kelder extra aandacht vanwege grondwaterstanden en vochtophoping.

In het voortraject worden aan de hand van uw wensen, de bouwkundige staat, type huidige fundering en indeling van de woning een traject op maat ontworpen. De Coogh BV zorgt hierbij ook dat eventueel noodzakelijke vergunningen aangevraagd en ingediend worden, conform de wens van de officiële instanties.Kelderbouw Amsterdam

Wilt u weten over Kelderbouw Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com