Funderingsherstel Den Haag

Funderingsherstel Den Haag | Een vloer die verzakt is? Scheurvorming in de muren? Of scheefstand van uw pand? Funderingsherstel is zonder uitzondering zeer ingrijpend en wordt daarom vaak lang uitgesteld. Funderingsherstel De Coogh bv uit Zaandam is al ruim dertig jaar actief op het gebied van funderingsherstel. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel. Vooral in onze grote steden, met hun vele vooroorlogse huizen, bestaat er een grote behoefte aan onze jarenlange expertise. Naast het herstellen van funderingen, biedt De Coogh ook compleet funderingsaanleg aan. Dit betekent een volledig traject van ontwerpen, berekenen en plaatsen van de nieuwe fundering, tot het aanbrengen van de zandcement dekvloer waarin bijvoorbeeld de leidingen voor uw vloerverwarming al gelegd kunnen worden.

Funderingsherstel De Coogh BV beperkt overlast voor natuur en milieu tot een minimum. Wij maken gebruik van een eigen modern machinepark, zodat tijdens funderingsherstel de geluidsoverlast altijd binnen de geldende geluidsnormen vallen. Daarnaast zijn al onze hydrolische machines uitgerust met bio-olie, zodat bij onverhoopte lekkage bodemvervuiling wordt voorkomen.

funderingsherstel den haag heien

Funderingstechnieken De Coogh BV is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van funderingsherstel in Den Haag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com