Fundering Tuinhuis

Bij het bouwen van een tuinhuis wordt vaak de fundering van het tuinhuis een beetje onderschat. Het is echter zo dat de fundering onder een tuinhuis essentieel is. De verwarring ontstaat omdat men in de veronderstelling is dat een tuinhuis erg licht is en dus geen fundering behoeft. Niets is minder waar, want bouwen op een slappe veen of klei bodem zonder fundering zal naar verloop van tijd verzakkingen veroorzaken. Vergelijk het met stoeptegels of een vlonder in uw tuin. Deze zijn vaak niet gefundeerd en na een paar jaar staat alles schots en scheef terwijl dit in verhouding licht materiaal is.

Funderingstechnieken de Coogh houdt zich bezig met grote projecten maar een relatief kleine ingreep zoals het funderen van uw tuinhuis pakken wij ook gedegen aan. De fundering van uw tuinhuis behoeft geen complex palenplan, maar wel een aantal stalen buispalen die op de juiste diepte zijn geheid met een van onze mini heimachines. Wij manoeuvreren met gemak door de steeg of door uw woning, om zo een weg te banen naar uw achtertuin. Geen ingewikkelde zaken zoals een heistelling over het dak laten hijsen. Onze heimachines zijn op een speciale breedte en hoogte gemaakt om zich door kleine ruimtes te verplaatsen. De fundering van uw tuinhuis is zeer duurzaam waardoor u jaren lang kunt genieten van een kaarsrecht tuinhuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de fundering van uw tuinhuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Fundering Thuinhuis

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com