Fundering Maken

Een fundering maken is zeer specialistisch werk. Wanneer een fundering op de juiste manier is gemaakt is de kans op verzakking zeer gering. Uw fundering is tenslotte de basis voor wat er boven op wordt gebouwd. En niet iedere aanbouw, garage of tuinhuis is hetzelfde. Een fundering maken op de juiste manier vergt een goede berekening van het te dragen gewicht en de staat van het huis. Wat komt er bijvoorbeeld op de fundering te rusten, welke materialen worden er gebruikt, wat is de ondergrond etc. Funderingstechnieken De Coogh verzorgt voor u het gehele traject, van ontwerp tot eindoplevering.

Funderingstechnieken De Coogh bv is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. De afgelopen jaren zijn vele woningen en panden door Funderingstechnieken De Coogh van een nieuwe fundering voorzien. Of het nu gaat om een groot Amsterdams grachtenpand, een twee onder één kap woning, of funderingsherstel aan uw aanbouw of garage. Funderingstechnieken “De Coogh” verzorgt zowel het voortraject als de daadwerkelijke uitvoering.

Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke klant optimale kwaliteit te garanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

fundering laten maken fundering maken
kosten fundering maken kosten fundering laten maken

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com