Funderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel Amsterdam | Een verzakte vloer? Scheuren in de muren? Of scheefstand van de woning? Funderingsherstel is vaak zeer ingrijpend en wordt vaak lang uitgesteld. Funderingstechnieken De Coogh bv is al ruim 30 jaar actief op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam. In 30 jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg en funderingsherstel. Vooral in de regio Amsterdam, met haar vele vooroorlogse huizen, bestaat er een grote behoefte aan onze jarenlange expertise. Naast het aanleggen van funderingen, biedt De Coogh ook compleet funderingsherstel aan. Dit betekent een volledig traject van ontwerpen, berekenen en aanbrengen van de nieuwe fundering, tot het plaatsen van de zandcement dekvloer waarin bijvoorbeeld de leidingen voor uw vloerverwarming al gelegd kunnen worden.

fundering herstellen amsterdam

Heien in Amsterdam

Heien brengt trillingen met zich mee en dat is in het dicht bebouwde Amsterdam nooit wenselijk. Funderingstechnieken de Coogh bepaalt van te voren welke techniek zo min mogelijk trilling veroorzaakt om scheurvorming aan het pand en omliggende bebouwing te voorkomen. We spreken dan van trillingsarm heien. De trillingen worden continue gemeten zodat deze binnen de bepaalde norm blijven. Onze heimachines zijn geschikt voor het trillingsarm heien van stalen buispalen in gebouwen en op moeilijk bereikbare plaatsen.Wij beperken overlast voor natuur en milieu tot een minimum. De Coogh bv maakt gebruik van een eigen modern machinepark, zodat tijdens funderingsherstel de geluidsoverlast altijd binnen de geldende geluidsnormen vallen. Daarnaast zijn al onze hydrolische machines uitgerust met bio-olie, zodat bij onverhoopte lekkage bodemvervuiling wordt voorkomen.

Onze onderneming

Funderingstechnieken De Coogh bv uit Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd in Noord Holland als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Geen klus is ons te groot, of te klein. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen.

funderingsherstel amsterdam

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Email: info@decoogh.com