Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

frogbite

Heiwerk Amsterdam Nieuw supportershome Ajax

donderdag, juli 5th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh heeft zojuist een prachtig project afgerond! Te weten, het mogen funderen van het nieuwe supportershome van Ajax! Drie jaar geleden werd het supportershome van Ajax verwoest door een grote brand, maar nu verrijst er een prachtig nieuw home in de parkeergarage van de Johan Cruijf Arena, tussen vak H en M. Deze nieuwe locatie biedt plek voor maximaal 900 Ajax supporters. Het supportershome rust nu solide op de stalen buispalen van heibedrijf de Coogh. Uiteraard zijn wij hier erg trots op!

supportershome-ajax-heiwerkzaamheden heien-amsterdam-arena-supportershome
heiwerk-supportershome-ajax-arena- johan-cruyff-arena-heiwerken

 

Heibedrijf de Coogh, voor grote en kleine heiwerken. Zoals u kunt zien is heien met een beperkte werkhoogte voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op als het heiwerk of funderingsherstel betreft. Onze projectmanagers staan u van harte te woord!

Funderingsherstel Amsterdam Hotel Prins Hendrik

donderdag, juli 5th, 2018

Funderingstechnieken de Coogh is op dit moment hard bezig met compleet funderingsherstel van Hotel Prins Hendrik op de Prins Hendrikkade te Amsterdam. Het hotel wat dateert uit begin 16de eeuw is niet weg te denken uit het centrum van Amsterdam. De Coogh voorziet het complete pand weer van een nieuwe fundering terwijl het hotel nog gewoon open blijft voor zijn gasten. Een bijzonder project waar heibedrijf de Coogh de overlast tot een minimum weet te beperken.

funderingsherstel amsterdam hotel prins hendrik fundering-herstellen-amsterdam-hotel-prins-hendrik

 

Funderingstechnieken de Coogh voert funderingsherstel uit op alle denkbare schaalniveaus, dus ook voor de particulier waar funderingsherstel noodzakelijk blijkt te zijn. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld prijzen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Funderingsherstel Pastorie Spaarndammerbuurt Amsterdam

woensdag, juli 13th, 2016

Funderingsherstel van de oude pastorie in de Spaarndammerbuurt Amsterdam! Funderingstechnieken De Coogh BV is trots om dit bijzondere project te mogen uitvoeren. Funderingstechnieken De Coogh is in staat om met behulp van eigen materieel in vrijwel iedere situatie funderingsherstel toe te kunnen passen. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen.

spaarndammerbuurt funderingsherstel amsterdam funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
spaarndammerbuurt amsterdam fundering herstellen 

 

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Vijzelen bovenverdieping

woensdag, juni 22nd, 2016

De Coogh tilt moeiteloos de bovenverdieping op van deze nieuwbouw woning met de nieuwste vijzeltechniek. Ideaal voor het creëren van extra stahoogte!

Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning of verdieping, gebeurt door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning of verdieping in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de gewenste hoogte is bereikt.

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Vijzelen dijkwoningen Nieuwlekkerland

maandag, oktober 26th, 2015

Funderingstechnieken De Coogh bv vijzelt twee dijkwoningen op de Lekdijk in Nieuwlekkerland. Beide woningen worden maarliefst 1 meter omhoog gevijzeld tbv nieuwe dijkverzwaring. In de volksmond praat men over het “opkrikken” en weer rechtzetten van een woning. Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de woning weer waterpas komt te staan.

woning-vijzelen-rechtzetten-funderen woning-vijzelen-funderen-heien

Meer weten over het laten vijzelen van uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.