Funderingstechnieken De Coogh BV • Daam Schijfweg 22-24 • 1507 BD Zaandam

Tel: 075-6163904 • Fax: 075-6356762 • Email: info@decoogh.com

frogbite

Funderingsherstel Pastorie Spaarndammerbuurt Amsterdam

woensdag, juli 13th, 2016

Funderingsherstel van de oude pastorie in de Spaarndammerbuurt Amsterdam! Funderingstechnieken De Coogh BV is trots om dit bijzondere project te mogen uitvoeren. Funderingstechnieken De Coogh is in staat om met behulp van eigen materieel in vrijwel iedere situatie funderingsherstel toe te kunnen passen. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen.

spaarndammerbuurt funderingsherstel amsterdam funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
funderingsherstel amsterdam spaarndammerbuurt
spaarndammerbuurt amsterdam fundering herstellen 

 

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Vijzelen bovenverdieping

woensdag, juni 22nd, 2016

De Coogh tilt moeiteloos de bovenverdieping op van deze nieuwbouw woning met de nieuwste vijzeltechniek. Ideaal voor het creëren van extra stahoogte!

Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning of verdieping, gebeurt door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning of verdieping in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de gewenste hoogte is bereikt.

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Vijzelen dijkwoningen Nieuwlekkerland

maandag, oktober 26th, 2015

Funderingstechnieken De Coogh bv vijzelt twee dijkwoningen op de Lekdijk in Nieuwlekkerland. Beide woningen worden maarliefst 1 meter omhoog gevijzeld tbv nieuwe dijkverzwaring. In de volksmond praat men over het “opkrikken” en weer rechtzetten van een woning. Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de woning weer waterpas komt te staan.

woning-vijzelen-rechtzetten-funderen woning-vijzelen-funderen-heien

Meer weten over het laten vijzelen van uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Troelstralaan zaandam vijzelen en funderingsherstel

maandag, oktober 26th, 2015

Funderingsherstel en vijzelen van woningen op de P.J. Troelstralaan in Zaandam. In de volksmond praat men over het “opkrikken” en weer rechtzetten van een woning. Vijzelen, oftewel het omhoog brengen van de woning door middel van hydraulische vijzels. De vijzels worden nauwkeurig in positie gebracht onder of in de woning en worden zo bediend dat de woning in zijn geheel opgevijzeld wordt, net zo lang totdat de woning weer waterpas komt te staan.

zaandam funderingsherstel vijzelen zaandam woning vijzelen

 

Meer weten over het laten vijzelen van uw huis, garage of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Restauratie Vloer Bonifatiuskerk Zaandam

woensdag, juli 22nd, 2015

Restauratie van de vloer in de Bonifatiuskerk in volle gang! Funderingstechnieken De Coogh BV is trots om dit bijzondere project te mogen uitvoeren. Funderingstechnieken De Coogh is in staat om met behulp van eigen materieel in vrijwel iedere situatie funderingsherstel toe te kunnen passen. Afhankelijk van de toegangsmogelijkheden wordt hiervoor het juiste materieel gekozen.

Benieuwd wat Funderingstechnieken De Coogh voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden.

funderingsherstel-zaandam-kerk-project